May 29, 2023

Изложба на Мирослав Масин во Битола

ЈОУ Културен и информативен центар – Битола и Меѓународната ликовна колонија „ДеНиро“ организираат Изложба на дела од ликовниот уметник Мирослав Масин, дел од приватната колекција „Филеви“.

Четврток 30.03.23, Офицерски дом – КИЦ Битола,
Кристална сала 19.00 ч


1005