May 19, 2024

Отворен ден со Кромберг & Шуберт во Битола

Компанијата Кромберг & Шуберт во четврток (13.04.2023) во 17:00 часот организира настан ‘Отворен ден во Кромберг & Шуберт’ каде ќе можете да се запознаете со работата на компанијата, условите за вработување кои ги нуди и можностите за кариерен развој!

Организиран превоз (автобус со назнаки Кромберг & Шуберт):

  • Прилеп – 16:00 плоштад Марко Цепенков
  • Битола – 16:30 постојка Ракометно

1047