Матурски концерти на програмата на КИЦ Офицерски оваа недела

Културниот и информативен центар за цела недела најавува концерти на млади музичари уметници инструменталисти кои ќе дебитираат на битолската и македонската класична музичка сцена.

Офицерски ќе биде и местото кадешто ќе биде презентиран словенечкиот пазар на труд, а за в четврток ( 8 јуни 2023) во 20.00часот е најавено свеченото отворање на петтото издание Пијано Фест.


1078