April 16, 2024

Популарната ТВ водителка Вера Мештеровиќ слободното време го минува во теретана

Од улоги во спотови, реклами, ангажмани за разни козметички и модни брендови, Вера Мештеровиќ со работата како водителка на утринската програма „Здраво Македонијо“ дополнително добива полни раце работа кога треба да се спојат убавината со маркетингот.

Сега бидејќи секојдневно е пред камерите, на Вера и треба дополнителна нега, но и релаксација за да биде свежа, убава како и секогаш, опуштена пред камерите и програмата во живо.

А за такво тело ремек дело, освен убав и потемнет тен, пред се треба и тренинг и тоа напорен, ако се водиме по рутината на Мештеровиќ која покажа и дека напорно вежба во теретана.

И секако, после теретана, право во Спа центар!

И кој вели дека е лесно да се биде згодна во денешно време без долгогодишна работа на себе и на своето тело?


1099