Неутрализиран пожар во близина на Лукоил

На 10.07.2023 година по примена дојава за пожар во 14:30 часот, на влезот на Битола од страна на Охрид во близина на Лукоил према предавателот интервенираше ТППЕ Битола со 1 возило и 3 пожарникари и успешно се справија и ја отстранија можноста пожарот да се прошири и направи поголема незгода.


1128