Пожар кај Еврејските гробишта во Битола

Попладнево на ридот кај местото пвикано Стрелиште во Битола, во близина на Еврејските гробишта избувна пожар.

Од Битолската противпожарна единица информираат дека гори ниско стеблеста шума и дека испратиле екипи за локализирање на пожарот.


1163