April 16, 2024

Пензионерите повикаа на протести во Битола на 11.08.2023 год. во 19 часот на плоштадот Магнолија

Разговор со претставникот на битолските пензионери за барањата и незадоволството на пензионерите и најава за предстојниот протест најавен за петок(11.08.2023) година во 19ч. на плоштадот Магнолија во Битола.


1799