April 17, 2024

Убавата велешанка го ‘‘запали‘‘ фејсбукот

Водителката на ТВ ‘‘Сонце‘‘, Викторија Петровска постојано ‘‘жари и пали‘‘ на социјалните мрежи. Било да е облечена во класична гардероба за секој ден, било да е во костим за капење на некоја плажа, нејзините фотографии секогаш имаат голем број на лајкови и коментари. Нејзината последна фотосесија на која позира во бело, за еден час собра неколку стотици лајкови и коментари.

Пред неколку дена, таа се фотографираше пред огледало. Претпоставуваме дека го прашувала огледалото, кој е најубав на светот???

Таа често знае да преобјави и стари фотографии од кои застанува здив …

Несомнено, една од најубавите македонки има моќ од времена време да ги ‘‘запали‘‘ социјалните мрежи. А на машкиот дел публиката им останува само да воздивнува и да си фантазира ….


1320