April 25, 2024

Откажан концертот на ‘‘Дивлје Јагоде‘‘ во Битола

На официјалната Фексбук страница на легендарниот екс-југословенски бенд, денеска е постирана следната обајава која ви ја пренесуваме во оргинал:

Koncert u Bitolju najavljen za 16.08.2023. je iz objektivnih zdravstvenih razloga otkazan.

Тоа значи дека Битолчани годинава нема да имаат можност да ги слушнат ‘‘Дивлје Јагоде‘‘, иако концертот беше најавен за 16 Август


2682