April 25, 2024

Прекин на водоснабдувањето на потегот од Кравари до Лажец и Гермијан

Известување од ЈКП ‘Водовод’ дека во текот на денешниот ден 23.08.2023 среда, поради дефекти на водоводната мрежа со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од селата на потегот од Кравари до Лажец и Гермијан.
Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.


1175