April 25, 2024

КАПИТАЛНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ВО БИТОЛА ПРОДОЛЖУВААТ ДА БИДАТ ПРИОРИТЕТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ И ГРАЃАНИТЕ


1131