April 25, 2024

Само за Вашите очи – Милена Антовска Станковска

ТВ водителката од утринската емисија „Здраво Македонијо“, Милена Антовска – Станковска многу често знае на своите следбеници и фанови да им предизвика возбудлива глетка објавувајќи фотографии на социјалните мрежи од нејзината работна средина, како и од приватниот живот. Во јавноста таа е позната како една од најубавите македонски тв лица, а приватно како грижлива мајка на две деца и врвен професионалец. Објавуваме мал дел од нејзините фотографии објавени на нејзините Фејсбук и Инстаграм профили. Уживајте!


1333