September 28, 2023

Мицкоски: И со златно знаме да се носат ќе има одговорност за сите што се огрeшиле пред законот

СДСМ и ДУИ се спремаат за опозиција и криминалот кои што го правеа изминатите 6 години сакаат на овој начин да го сокријат, ги коментираше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, измените на Кривичниот законик.


1064