April 17, 2024

Новите канделабри, викендов го осветлија Платото пред Офицерскиот дом. Со поставувањето на осветлувањето, просторот добива лик, каков што и прилега на конзулска Битола. Продолжуваме со работа до целосно комплетирање на проектот за партерно уредување околу Офицерскиот дом.- објави градоначалникот д-р Тони Коњановски на неговиот официјален фејсбук профил.

https://www.facebook.com/konjanovskitoni/posts/pfbid06mkP1N8vopTu1nQrMM1Fakaa6pE7837N5kBtnx7zo24dCEv6WqM7ajxxwspfDdefl?mibextid=YxdKMJ


1169