December 6, 2023

‘‘Бременските музиканти‘‘ на Бабец Театар во сабота пред битолската публика

Почитувани деца и родители!

На 21 Октомври во сабота со почеток во 12:00 часот започнува 14 – та сезона на Бабец Театар под мотото “Создаваме херои” со претставата БРЕМЕНСКИТЕ МУЗИКАНТИ на Новата сцена во НУ Центар за култура Битола.

Влезници може да резервирате со СМС на бројот 076290095.

Цената на влезниците е 150 денари (напомена: влезница мора да поседува и детето и родителот).

Побрзајте бројот на седишта е ограничен!

Ве очекуваме!

Ваш БАБЕЦ ТЕАТАР.


1167