April 25, 2024

ФОТО ВЕСТ: БИТОЛА ВО НОВОГОДИШНО СВЕТЛО

Широк Сокак, Старата битолска чаршија, градскиот парк, веќе светнаа во новогодишно руво!

Еве како денес изгледа Битола во пресрет на новогодишните и божиќните празници


1111