April 17, 2024

ПОЧИНА МАЈКАТА НА МЕЛАНИЈА ТРАМП Амалија Кнавс

Амалија Кнавс беше силна жена која секогаш се носеше со грациозност, топлина и достоинство. Беше целосно посветена на нејзиниот сопруг, ќерките, внукот и зетот. Ќе ни недостига и ќе продолжиме да го почитуваме и сакаме нејзиното наследство” – напиша Меланија во прошталната порака.

фото: Твитер

 

Почина Амалија Кнавс, мајката на поранешната прва дама на САД Меланија Трамп, објави нејзината ќерка на Твитер.

“Амалија Кнавс беше силна жена која секогаш се носеше со грациозност, топлина и достоинство. Беше целосно посветена на нејзиниот сопруг, ќерките, внукот и зетот. Ќе ни недостига и ќе продолжиме да го почитуваме и сакаме нејзиното наследство” – напиша Меланија во прошталната порака.


MELANIA TRUMP

https://twitter.com/MELANIATRUMP

@MELANIATRUMP

It is with deep sadness that I announce the passing of my beloved mother, Amalija. Amalija Knavs was a strong woman who always carried herself with grace, warmth, and dignity.  She was entirely devoted to her husband, daughters, grandson, and son-in-law. We will miss her beyond measure and continue to honor and love her legacy.

Советник на кампањата на поранешниот претседател Доналд Трамп ја потврди за Си-Ен-Ен смртта на Амалија Кнавс.


1091