Цеца и Анастасија на премиерата на филмот „Недеља“

Пејачката Светалана Цеца Ражнатовиќ и нејзината ќерка Анастасија Гудељ синоќа го маѓепсаа Белград откако се појавија на премиерата на филмот „Недеља“

Премиерата на овој филм се чекаше долго и сега голем број познати личности се собраа да го видат филмот меѓу првите.

Цеца и Анастасија одлично се поклопија со нивните стилови. И двете се одлучија за модерни одела во сива боја, а тоа на Анастасија беше во карирана варијанта.

Интересните детали на панталоните на Цеца веднаш привлекоа внимание, а адут на Анастасија беше црната скапа бунда, која ѝ правеше топло, но беше и совршен моден детаљ, кој ја разби монотонијата на сивата боја и ги натера сите да ја забележат.

Анастасија за оваа прилика малку го промени имиџот, скратувајќи ја косата, па можеше да се слушне дека изгледа подобро од било кога.

Двете беа расположени цела вечер, а бидејќи Цеца за овој филм ја отпеа песната „За крај“, не е чудно што заедно нетрпеливо чекаа да видат како се ќе испадне на крајот.


1104