Наскоро во КИЦ – Концерт на Државно музичко училиште

Од културно-информативниот центар го најавуваат концертот на Државното Музичко Училиште од Битола по повод 77 годишнината од формирањето на овој реномиран образовен центар о градот.
Велат : „Со задоволство ја продолжуваме соработката со најреспектибилното музичко училиште во земјава, @Државно музичко училиште – Битола . И оваа година ќе настапат професорите од ДМУ и ќе се потрудат да уживате во музиката од различни епохи
🎵 Дата : 21.02.2024 ( среда ) во 19 часот
КИЦ Битола – Oficerski Dom Bitola – Офицерски Дом Битола


1168