ТУРИСТИЧКАТА АГЕНЦИЈА ‘‘С ТРАВЕЛ‘‘ ОД БИТОЛА ГО ПРОСЛАВИ 6 РОДЕНДЕН

За нивниот роденден, деновиве дознавме од објавата на нивната Фејсбук страница, во која се вели:

Славиме 6 години постоење!

Тоа значи 6 години исполнети со доверба од нашите клиенти и исклучутелна посветеност од нашите вработени.

Ви благодариме на сите што сте дел од нашето патување.

Нашиот тим Ви посакува секогаш да летате со авион на амбиции, а Вашата дестинација да биде аеродромот на среќа.

Секогаш Ваш,

ТА С-Травел

Порталот ‘‘Пела Нет‘‘, ТВ ‘‘ПелаНет‘‘ и радио ‘‘ПелаНет‘‘ Ви го честитаат роденденот и Ви посакуваат успешна работа!


1517