Кафе муабет на кандидатите за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ од Битола

Долгогодишни добри соработници, пријатели, секогаш поддршка едни на други, секогаш со граѓаните во непосредна комуникација.

Само кратка координација и продолжуваме со дневните активности.

Посветено, искрено и без запирање

📢да ја направиме

#МакедонијаПовторноГорда

#ГорданаПретседателка


1072