Кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ во посета на Логоварди, Крклино и Поешево

Кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ беа во посета на населните места Логоварди, Крклино и Поешево. каде што остварија срдечни средби со мештаните каде разговараа за подобрување на условите за живот во овие места.


1088