Денес на ‘Широк Сокак’ битолчани пријатно беа изненадени од девојката која на поминување низ Битола ги расположи со убавите звуци од нејзината гитара. Непознатата девојка од Тајван, не знаеме од каде дојде и каде замина, но ни кажа дека е воодушевена од нашиот град и повторно ќе не посети.

И посакуваме се најдобро.


1120