Притвор за напад на службени лица при вршење на сообраќајна контрола

На 02.05.2024 година во околу 13.00 часот поради напад на полициски службеници при вршење на работи од областа на безбедноста во сообраќајот од страна на полициски службеници од СВР Битола врз основа на решение од Основен Суд Битола спроведено е лицето А.С.(44) од Битола , на релација од Основен Суд Битола до КПУ Затвор Битола за извршување мерка притвор во траење од 8 дена.


1112