МИЦКОСКИ НА СРЕДБА СО ГРЕНЕЛ: Економија, енергетика, владеење на право, дел од темите на разговор

Плодна и пријателска вечера со Ричард Гренел, американски дипломат, поранешен директор на американската разузнавачка служба и добар познавач на состојбите на Балканот. Економија, енергетика и владеење на право, теми за продлабочување на соработката.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMickoskiHristijan%2Fposts%2F1080423076772951&show_text=true&width=500


1066