May 20, 2024

Испрајќајте ни литературни творби и ние ќе ги објавиме


Дали имате напишано нешто кое сакате да го споделите, вашата поезија или проза да биде видена во јавноста?

Ние сме тука да ги објавиме вашите текстовите (литературните дела) во посебна категорија – Литературно катче на нашиот портал PelaNet.mk. Сакаме да се види вашата креативност.

Темата е СЛОБОДНА, нема рок за испраќање, нема возрасна граница ниту мора да сте веќе докажан автор за да испратите ваше дело. Покажете ја вашата креативност во пишувањето споделувајќи ја со нас и ние со задоволство ќе ја споделиме.

Испратете на следните e-mail: pelanet.region@gmail.com , bitolainfo@gmail.com или во порака на нашата официјална фејсбук страна.

Добро би било, покрај Вашите дела да ни пратите и ваша кратка биографија, резиме на вашето творештво и фотографија.


1027