December 5, 2022

ДАРИО ПОДГОТВУВА НОВОГОДИШНА ПЕСНА

Дарио Панковски откако се посвети само на музиката не престанува со работа…
По успешните настапи низ Македонија, а во сабота е во Скопје во ноќниот клуб „PURE“, во исто време поодготвува и една нова песна.
Како што наведе на Фејсбук, во студиото на Кристијан Габровски се подготвува една „предновогодишна“…
Познавајќи ги Дарио и Кристијан сигурно ќе станува збор за една весела и хитовска песна со која ќе можеме празниците да си ги поминеме повесело – и со рефрен што ќе си го потпевнуваме…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *