February 1, 2023

,,Ви најавуваме грандиозен месец декември на единствената скопска Галија, СЕНИГАЛИА, бродот во центарот на Скопје кој ви нуди незаборавни вечери исполнети со многу хумор и смеа, преубава музика и романтични ноти. –

Повелете, секој четврток да се смеете до солзи со реномирани STAND UP комичари! –

Секој петок настапува Џон И. Апелгрен, најеминентните џез вокалист кој ќе ве забавува со најубавите македонски и светски џез и евергрин композиции! –

Секоја сабота ќе ве забавува ненадминлива дива, Лидија Кочовска која со својот силен вокал ќе пловите по македонските и светски хитови! ,,

Резервации/ Инфо: 070/317-082