Осми декември – „Св. Климент Охридски” неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците на РМ, 8 декември 2022 година (четврток), „Св. Климент Охридски“, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Mинистерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита празникот „Св.Климент Охридски”.


1033