May 19, 2024

Фотогалерија: Годишен концерт на здружението Преродба од Прилеп

Годишниот концерт всушност беше и хуманитарен – сретствата од влезниците беа наменети за семејствата чии куќи изгореа во пожар. На настанот учествуваа десеттина групи од повеќе македонски градови. Преку фотографии во доловуваме дел од атмосферата.


1156