September 28, 2023

НОВОГОДИШНА ЗАБАВА ВО МОГИЛА СО ДЕДО МРАЗ И БИБИ

Драги деца, мајки и татковци, баби и дедовци.

Во среда на 28.12.2022 ве покануваме на новогодишна забава со Дедо Мраз и Биби.

Забавата започнува во 11:00часот.

Агенда:

11:00 Пристигнување и делење новогодишни паќетчиња.

11:00-11:30 Фотографирање со Дедо Мраз и елката.

11:30-12:30 Новогодишен

панаѓур подготвен од учениците од трите основни училишта.

12:30 Претстава со Биби ( Светот на Биби )

13:00 Обраќање на градоначалникот Драганчо Саботковски.

Ве поканувам сите заедно да ја почувствуваме новогодишната магија да ја испратиме старата и да си посакаме многу успех, среќа и здравје во Новата што ни доаѓа. 🙂

📑 28.12.2022 СРЕДА

🕥 11:00 часот

📍 Пред Општинската зграда во Могила.


1031