Денес на ЗИМСКА ПРИКАЗНА ❄️

25.12.2022 недела 🟥🟪

Офицерски дом ▪️▪️▪️

11:00 – Детска театарска претстава ,, НОВОГОДИШНА ЗАБАВА “ – Интимен театар

12:00 – Детски хор на градинката Мајски Цвет

12:30 – Детска театарска претстава ,, НОВОГОДИШНА БРКАНИЦА “

13:00 – Детска театарска претстава ,, ДВЕ НОВОГОДИШНИ ЕЛКИ ‘’ – Театар Солза и смеа

14:00 – Детски музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA” со водителите Дедо Мраз и Веселото Ѕвонче – Балада Арт

Широк Сокак ▪️▪️▪️

Улична променада 12.00-14:00настап на ученици од Државно музичко училиште на Широк Сокак пред Кино Манаки и пред Веро

Офицерски дом ▪️▪️▪️

19:00 – 20:00 – SOUND WAVES

20:00 – 21:00 – ВИКТОР АПОСТОЛОВСКИ

21:00 – 22:30 – ПАРКЕТИ

22:30 – 00:00 – КОД 369


1042