May 19, 2024

Фотогалерија: Хуманитарен базар на битолските здруженија на граѓани

Вчера во Битола се одржа Вториот хуманитарен базар на битолските здруженија на граѓани на кој на 5 штандови беше промовирана и бесплатно делена македонска, турска, албанска и ромска храна. Базарот помина во одлична атмосфера, со многу посетители, и на задоволство на организаторите заврши со празни тезги!

Базарот се организира во рамките на Новогодишната Зимска приказна, под покровителство на Општина Битола


1042