ЈКП „Нискоградба “ ги чисти шахтите и атмосферската канализација

И денеска екипи на ЈКП „Нискоградба“ работат на расчистување на шахтите и атмосферската канализација.
Врнежите од дожд кои деновиве се интензивираат придонесуваат за затнување на шахтите во кои се слеваат различни предмети кои влегуваат во категоријата мал смет, но , според фотографиите и земја од објектите кадешто се изведуваат различни градежни активности.

Состојба по дождови
Расчистување
Состојба по интервенција

1024