June 2, 2023

Отворена нова цвеќара во Новиот пазар во Битола

Деновиве во Ноиот пазар во Битола, започна со работа Цвеќара Мирјантон. Тука, по најниски цени во градот, ќе можете да договорите декорација на сите видови на свечености, аранжмани со свежо цвеќе, декорација на родендени, свадби, деловни свечености и сл.


1029