May 19, 2024

Пејачката Ирена Лола деновиве објави фотосесија на социјалните мрежи и доби многу позитивни коментари. Новите фотографии се сликани во студиото на Драган Ристовски во Скопје. Таа ќе учествува на годинешното издание на ‘‘Гоце Фест‘‘ со нова, патриотска песна.


1131