April 25, 2024

Популарната пејачка Лени Партикова и Жарко Ѓоргески го кажаа судбоносното ‘‘да‘‘. Убавата вест ја овјави невестата на нејзиниот фејсбук профил, а објави и неколку фотографии.

Љубовта не мора да биде совршена, таа само треба да биде вистинска и лојална ❤️

Кога двајца луѓе се наменети еден за друг, ниту едно време не е предолго, ниту едно растојание не е предалеку и никој никогаш не може да ги распарчи 🥂

Ја крунисавме нашата љубов за навек ❤️❤️, напиша Партикова.

Пела Нет им го честита бракот на младите и им посакува многу успеси на сите полиња!


1734