December 6, 2023

Започна оценувањето на пристинатите филмови на 31 издание на светскиот фестивал на аматерски филм – Ф А Д Ф ,,К А М Е Р А 300 “-БИТОЛА ’23

Започнува со работа петчленото меѓународно стручно жири кој ќе ги прегледа сите 45 пристигнати филмови на

31 ИЗДАНИЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ

Ф А Д Ф ,,К А М Е Р А 300 “-БИТОЛА ’23

И ќе ги определи филмовите за званична програма и додели наградите и признанијата на фестивалот кој се одржува на 3 и 4.ноември во пресрет на Денот на ослободувањето на нашиот град Битола


1086