April 22, 2024

Борбата помеѓу Тајсон Фјури и Александар Усик е закажана за 17 февруари во Саудиска Арабија

Вистински бокс-спектакл нè очекува на 17 февруари во Ријад, а главни актери во рингот ќе бидат Тајсон Фјури и Александар Усик.

Борбата е закажана за 17 февруари во Саудиска Арабија, иако претходно се шпекулираше дека ќе се одржи на 23 декември.

Натпреварот е одложен поради борбата на Фјури со Франсис Нгану во текот на минатиот месец.


1120