April 17, 2024

КИНО ‘МАНАКИ’-БИТОЛА – НЕДЕЛНА ПРОГРАМА ОД 26-ти до 31-ви март

За редовната филмска програма влезниците чинат од 100 до 200 денари.
Купете си влезниците 1 час пред проекциите!
🔹🔹🔹
🎥 Од вторник ќе следат проекциите:
26.03.2024, вторник
20:00
„Денови на искушение“ – Режија: Бранко Гапо (Влезница: 100 мкд)

27.03.2024, среда
20:00
„Време без војна“ – Режија: Бранко Гапо (Влезница: 100 мкд)

28.03.2024, четврток
18:00
„Големата авантура на мачката Ру“ (Влезница: 100 мкд)
(семејна авантура)
20:00
„Јас Капетан“ – Режија: Матео Гароне (Влезница: 100 мкд)
(Номиниран за „Оскар“ во категоријата за најдобар странски филм)

29.03.2024, петок
18:00
„Духот од Кантервил“ – Режија: Ким Бардон, Роберт Чендлер (Влезница: 100 мкд)
(семејна анимирана комедија)
20:00
„Тешка Година“ – Режија: Оливие Накаче, Ерик Толедано (Влезница: 100 мкд)

30.03.2024, сабота
18:00
„Кунг-фу панда 4“ – Режија: Мајк Мичел, Стефани Стајн (Влезница: 180 мкд)
(анимирана акциона комедија)
20:00
„Јорговани“ – Режија: Синиша Цветиќ (Влезница: 200 мкд)

31.03.2024, недела
„Кунг-фу панда 4“ – Режија: Мајк Мичел, Стефани Стајн (Влезница: 180 мкд)
(анимирана акциона комедија)
20:00
„Јорговани“ – Режија: Синиша Цветиќ (Влезница: 200 мкд)
🔹🔹🔹


1121