Се бара мачето Миа

Се изгуби ДЕНЕС мачето Миа 8-9 месеци кај зградите карши Тинекс (кај Болницата) во Битола кај 13:00 часот. Има рез на стомак од стерилизација, а има и чип. Мачето е домашно затоа малку е диво. Излезе по прв пат од балкон.

Ве молам пишете или звонете 076255727.

Сопственици вознемирени секаде го барат.


1033