March 21, 2023

EXPOSE од Битола за најава и почеток на Зимска Приказна 2022 / 2023

Членови на Танцовиот клуб EXPOSE од Битола денеска како предгрупа и најава на Зимска Приказна веднаш привлекоа бројна публика.

Во годината што изминува освоија награди на танцови натпревари во државата и соседството, а утревечер од 20.00ч ќе ја започнат битолската Зимска Приказна на платото во дворот на Офицерски.