May 19, 2024

Трибина “Повратен билет, ќе се вратиме ли дома?

На 18.05.2023 г (четврток) во 18 ч. во Кино Манаки, ќе се одржи регионална трибина под наслов “Повратен билет, ќе се вратиме ли дома?”, каде главен  излагач ќе биде Проф.Д-р Лазар Јовевски.


1082