December 3, 2022

ОБЈАВЕН КОНКУРСОТ ЗА НАГРАДАТА „4 НОЕМВРИ’

Управниот одбор на Фондот за наградата „4 Ноември“ на денешната седница распиша Конкурс за доделување на наградата „4 Ноември“ на Општина Битола за 2022 година. Деталите од конкурсот се дадени на следниот линк:

https://www.bitola.gov.mk/wordpress/wp-content/uploads/2022/09/Konkurs-2022.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *