October 1, 2023

Фудбал: Пелистер – Кожув 5:0

Разиграниот ‘Пелистер’ во доминантна игра го победи ‘Кожув’ од Гевгелија со висок резултат од 5:0. Головите ги дадоа Спиркоски Бојан 8′, Маневски Борче 53′, 62′, Мустафов Бурхан 90′ и Љамчевски Благоја 90′ +3′.

Следното коло на 25.02.2023 год. ‘Пелистер’ гостува кај ФК ‘Беса 1976’ од Добри Дол, Гостиварско.


1074