February 1, 2023

ЈП „ВОДОВОД“ најави прекин со водоснабдување поради дефект во некои делови од градот

Известување од ЈП „Водовод“-Битола дека во текот на утрешниот ден 09.11.2022 (среда) поради дефект на уличната водоводна мрежа со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул.Индустриска, млекара Идеал Шипка, Виго 48 (старо Прогрес) с.Логоварди и с.Поешево.
Прекинот ќе трае од 09.ч до завршување со активностите околу санацијата.