February 1, 2023

ЈП Водовод Битола: Прекин на водоснабдување поради дефект

Ве известуваме дека во текот на денешниот ден 03.12.2022( сабота), поради дефект на водоводната мрежа Ж.Л.Ц (Ф500) на ул. Методија Андонов Ченто со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од следните улици:

Трајче Стефановски,

Рудо,

Милан Петровски,

Ристо Кавалиновски,

Боривое Радосављевиќ,

Кочо Чолаков,

Јонче Мурџевски и Павел Шатев.

Прекинот ќе трае од 08:00ч до санирање на дефектот.